Presa – atac la normalitate

Televiziunea publica a transmis luni 15 mai la Telejurnal  un reportaj in care este prezentata pozitia organizatiei  ActiveWatch finantata de miliardarul american G.Soros care apara drepturile homosexualilor . In reportaj jurnalistii de la TVR  reclama faptul ca in Romania ar exista un asa numit „discurs al urii” expresia consacrata a ideologiei „corect politic” fata de romi si fata de „minoritatea sexuala”.

In realitate  faptul ca unele firme nu angajeaza romi se datoreaza in mare masura  faptului ca acestia au o reputatie proasta in ce priveste comportamentul la locul de munca (productivitate slaba  , indisciplina)  dar oricum fapta  poate fi incadrata cel mult la categoria deiscriminare pe motive etnice si nicidecum ca un pretins „discurs al urii ” că nu a iesit nimeni in strada sa instige la violenta impotriva romilor (tiganilor).

Iar in ce priveste minoritatea sexuala , insasi termenul este o aberatie.

Adica cum…un grup de oameni aleg sa se comporte anormal pacticand relatii sexuale „impotriva firii”  barbati cu  barbatii, femei cu femei, asta insemnand un comportament mai prejos decat al unui animal care nu are un astfel de devieri  si tu vi si afirmi  ca asta ar fi o minoritate care are drepturi ?!

Iar daca niste oameni normali se exprima impotriva celor care incerca sa impuna aceste practici in societate tu televiziune publica care ar trebui sa reprezinti normalitatea nu anormalitatea  îi acuzi pe aceastia pe acestia  ca practica un discurs al urii, e aberant ! Jurnalistul care face un asemenea demers se coboara la acelasi nivel cu cei ce practica aceste devieri comportamentale se situeaza vadit de partea anormalului . Si in plus mai si reclama ca au fost insuficiente amenzi pentru cei care se pronunta impotriva impunerii in societate a practicilor homosexuale deviante , e strigator la cer ,a inebunit lumea de-a dreptul.

https://www.dzr.org.ro/iata-lista-ong-urilor-lui-george-soros-care-sustin-casatoriile-gay/

 

 

….

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s